De Camping

De camping ligt op het erf van een authentieke Friese stelpboerderij uit 1888 te midden van weilanden en vergezichten nabij de steden Bolsward, Workum en Sneek.
De camping bestaat uit drie speels aangelegde velden die goed gedraineerd zijn, voldoende beschutting biedt en ook nog eens prachtig uitzicht over de landerijen geeft.

De camping, in combinatie met het prachtige authentieke gebouw, biedt u een complete beleving, midden in het Friese landschap. Een plek die je nóoit zult vergeten.


Om te kamperen op dit bijzondere terrein is het raadzaam om te reserveren. Dit om teleurstelling te voorkomen.

SANITAIR GEBOUW

Naturistencamping de Buorkerij heeft een ruim opgezet, verwarmd sanitair gebouw. Het bestaat uit douches, toiletten en een aparte familieruimte met een babybadje.

Tijdens het afwassen in de was- en afwasruimte heeft u prachtig uitzicht over het Friese land. Voor wasjes kunt u gebruik maken van de wasmachine.


Op de Buorkerij werken wij met ecologische producten. De schoonmaak en het onderhoud zal worden gedaan met biologisch afbreekbare producten. Wij vragen u om als gast ook een biologisch middel te gebruiken voor de was, afwas en voor uw chemisch toilet.

We vragen hierin uw medewerking in verband met de aanwezige septic tank.

SAUNA

Nieuw is de knusse Sauna waarvan (tegen betaling) gebruik kan worden gemaakt.

 

APPARTEMENTEN

Naast het reeds aanwezige chalet zijn er in 2019 twee nieuwe appartementen gerealiseerd, deze zijn voorzien van alle voorzieningen die u mag verwachten waaronder een eigen keukenblok, douche, wc en een ruime boxsping van 160*200 waar het heerlijk ontspannen is.

Daarnaast zijn de appartementen voorzien van WiFi, TV en een eigen terras.

 

CHALET


Op het terrein staat een vierpersoons houten chalet. Het heeft een beetje de uitstraling van een Finse sauna. Knus en warm én met een mooi uitzicht over het weidse veld.

De chalet heeft een ruime woonkamer met een zithoek, eethoek en tv. De keuken is volledig uitgerust met potten, pannen, serviesgoed, een koelkast en kookplaat. In de chalet zijn twee aparte slaapkamers. Eén slaapkamer met een tweepersoons boxsping en een slaapkamer met een stapelbed. Het gebruik van alle beddengoed is inbegrepen. De chalet heeft een eigen ruimte met douche en toilet. Bij de chalet is ook een privéterras, waar je heerlijk kunt vertoeven.

Pssst.....en kunt genieten van de fabuleuse zonsondergang.

 

 

RECREATIERUIMTE


Waar vroeger de koeien stonden in de boerderij, is nu een knusse recreatieruimte met een bar en kleinschalig restaurant. Je kunt er terecht voor een hapje en een drankje.
In de recreatieruimte zijn verschillende plekken waar je kunt zitten, er is een kleine bibliotheek en er zijn spelletjes voor de kinderen.
In dezelfde ruimte ligt ook de toeristische informatie over het gebied en er zijn fiets- en wandelroutes beschikbaar. Op gezette tijden is de receptie geopend, waar je toeristische informatie kunt krijgen en waar je terecht kunt voor inschrijven en betalen van de kampeerplek.
Aan de Zuidzijde van de boerderij, gekoppeld aan de recreatieruimte ligt een zonnig terras. Bij mooi weer kun je daar écht fantástich zitten. Kortom; genieten!